Следвайте ни в социалните мрежи:
TLL Media | Инженеринг ревю | SEE INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог| Енерджи ревю | Енерджи Инфо БГ | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
Measurement-Bulgaria.com TLL Media
 
Measurement-Bulgaria.com
IndustryInfo.BG
Electronics-Bulgaria.comЕЛЕКТРОНИКА Automation-Bulgaria.comАВТОМАТИЗАЦИЯ Electrical-Bulgaria.comЕЛЕКТРОАПАРАТУРА Lighting-Bulgaria.comОСВЕТЛЕНИЕ HVAC-Bulgaria.comОВК Water-Bulgaria.comВиК Machinebuilding-Bulgaria.comМАШИНОСТРОЕНЕ PowerIndustry-Bulgaria.comЕНЕРГЕТИКА
 

За нас

Търси

Measurement-Bulgaria.com – българският портал за измервателна техника

Measurement-Bulgaria.com – българският портал за измервателна техника, е информационен източник и уеб медия за измервателна техника в България. Инициатива и разработка е на водещото издателство за специализирана техническа периодика Ти Ел Ел Медиа ООД (www.tllmedia.bg). Създаден е с цел да обедини, концентрира и систематизира изобилието от информация за продукти, технологии, ноу-хау, услуги за измервателна техника – системи, решения и приложения, публикувани по един или друг начин в Интернет пространството и в печатните медии у нас и по света. Официалната му премиера за работещите специалисти в бългаската индустрия, както и за фирмите-доставчици е 1 февруари 2012 г.

Measurement-Bulgaria.com - българският портал за измервателна техника, осигурява пространство за обмен на информация и за бизнес между доставчици и потребители на оборудване и инженеринг. Предназначен е за ползване от занимаващите се с измервателна техника специалисти в промишлените предприятия в България, във фирмите, занимаващи се с производство, във фирмите-доставчици на продукти, системи, решения и услуги, цялата техническа академична общност у нас и т.н. – тоест от всички от индустриалния бранш у нас. Професионално разработен и поддържан от лидерите в областта на техническата журналистика за индустрията - издателство Ти Ел Ел Медиа ООД, българският портал за измервателна техника Measurement-Bulgaria.com се основава на следната система от принципи:

  1. Безплатен достъп до цялото съдържание на портала, включително неговия архив;
  2. Публикуване на оригинално авторско съдържание в полза на посетителите;
  3. Публикуване на съобщения и информации за най-интересното, случващо се в областта на измервателната техника в България и по света;
  4. Публикуване на най-полезните и стойностни статии, подпомагащи работата на индустриалния бранш;
  5. Публикуване на връзки към различни източници на информация.

Източници на информация на Measurement-Bulgaria.com

За да бъде българският портал за измервателна техника значим, надежден и сигурен източник на информация, той се базира на установени в годините източници:

  1. професионалистите от областта на измервателната техника, научната общност в областта;
  2. специалистите от фирмите-доставчици;
  3. най-стария, влиятелен и значителен източник на информация за измервателна техника – списание Инженеринг ревю, което символизира техническата журналистика за индустрията вече 17 години;
  4. редакционния екип на издателство за специализирана техническа периодика Ти Ел Ел Медиа ООД;
  5. непрекъснато увеличаващия с списък от информационни партньори от България и света, информационни източници и сътрудници на издателството.

Тъй като Measurement-Bulgaria.com – българският портал за измервателна техника, е насочен в услуга на посетителите си, той е замислен гъвкаво и перспективно. Затова развитието на портала – като съдъжание и функционалност, ще бъде съобразено с потребителското мнение и идеи за разработване на нови услуги и рубрики. Защото Measurement-Bulgaria.com е българският портал за измервателна техника в необятното Интернет пространство.

Measurement-Bulgaria.com – българският портал за измервателна техника
е уеб продукт в портфолиото информационни продукти за индустрия на издателство за специализирана техническа периодика ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД.

бул. "Акад. Иван Евст. Гешов" № 104, офис 9
1612 София, България
E-mail: Info(at)IndustryInfo.bg

Централа: 02/818 3838
Факс: 02/818 3800

« назад

 
IndustryInfo.BG НачалоЗа насРекламаУчастие в порталаПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИКонтакти
 

ЕЛЕКТРОНИКА | Electronics-Bulgaria.com    АВТОМАТИЗАЦИЯ | Automation-Bulgaria.com 
   

ЕЛЕКТРОАПАРАТУРА | Electrical-Bulgaria.com    ОСВЕТЛЕНИЕ | Lighting-Bulgaria.com    ОВК | HVAC-Bulgaria.com
    
ВиК | Water-Bulgaria.com    МАШИНОСТРОЕНЕ | MachineBuilding-Bulgaria.com    ЕНЕРГЕТИКА | PowerIndustry-Bulgaria.com   

ЕКОЛОГИЯ | Ecology-Bulgaria.com

Copyright © 2024        

Политика за поверителност и защита на личните данни  |  Условия за ползване  |  Политика за бисквитките

WebDesignBG